Veiligheid


Veiligheid is prioriteit!

Funtime 4 dogs beseft hoe speciaal uw hond is. Dat we op stap gaan met een geliefd en volwaardig gezinslid. Uw trouwe viervoeter zal voor, na en tijdens de hondenuitlaatdienst met zorg en liefde behandelt worden. Risico’s worden tot een minimum beperkt en maximale veiligheid wordt geboden.

 

Veiligheid en hondenuitlaatdienst

 

Kleine roedel

Funtime 4 dogs levert liever kwaliteit dan kwantiteit. Daarom neem ik gemiddeld maar 6 tot 8 honden mee. Zo blijft de roedel klein en overzichtelijk maar ook groot genoeg om heerlijk met de hondse vrienden te kunnen spelen. Een klein roedel geeft zoveel meer rust in de groep. Tevens geeft het mij de ruimte om iedere hond zijn persoonlijke aandacht te geven.

 

Veiligheid en samen spelen

 

Veilig uitlaatgebied

Hondenuitlaatservice Funtime 4 dogs heeft er voor gekozen om veel variatie en diversiteit in de wandelingen te bieden. We bezoeken het bos, de duinen of het strand, de afwisseling van uitlaatgebied zorgt ervoor dat het iedere dag feest is. Alle wandel-locaties zijn met zorg gekozen. Zo veilig mogelijk en (drukke) wegen of andere gevaren worden vermeden.

 

GPS tracker

 

Funtime 4 dogs maakt gebruik van een GPS tracking systeem! Mijn mening is dat een professionele hondenuitlaatservice geen risico’s mag nemen die met de huidige technologie totaal onnodig zijn. Daarom wordt deze extra veiligheid standaard aan iedere hond geboden.

 

 

De halsband van Funtime 4 dogs, is voorzien van een klein, licht tasje waarop bedrijfsnaam, logo en telefoonnummer staat. In dit tasje zit de waterproof GPS-tracker. Deze kan ik live volgen op mijn smartphone.

Natuurlijk hoop ik dit nooit nodig te hebben en uiteraard zal ik er alles aan doen om te voorkomen dat dierlijk instinct een keer de overhand krijgt. Maar het zou naïef zijn om er vanuit te gaan, dat het onmogelijk is om ooit in een dergelijke situatie terecht te komen. Externe factoren zoals bijvoorbeeld het jachtinstinct, een loopse teef, vuurwerk of andere trigger die een vluchtreactie teweeg kan brengen. Kan nu eenmaal zijn invloed hebben, ook op de honden in mijn roedel.
Hondenuitlaatservice Funtime 4 dogs vermijdt onnodige risico’s. Daarom wordt gebruik gemaakt van het GPS-trackingsysteem. Mocht het ooit nodig zijn kan ik direct contact maken met de GPS-tracker van deze hond en hem of haar live volgen op mijn smartphone. De exacte locatie, zowel van de hond als die van mij, worden weergegeven alsmede de looprichting. Hierdoor kan de hond snel opgehaald worden en zal ‘zoeken’ nooit aan de orde komen.

 


Veilig vervoer

4B9A8E59-E068-4A06-8A92-AE04599E5C74
F5065864-54DA-40BF-8BFB-51C16B999728
CA38C90B-B178-484E-A348-8576A0330D24
8339215E-8941-41BE-A8C6-DC351D72C655
679143C6-D1C6-4947-A2EF-D9F6D36AFA21
3B650CFD-AFF3-4FA1-9521-E1DCBA5DF356
4ED9651A-EE01-4654-8ACB-AE20430DC179

Funtime 4 dogs vervoert de honden met een professioneel en hondvriendelijk ingerichte bus. Deze is goedgekeurd en voldoet aan de eisen conform HUS Nederland: solide individuele kennels, anti-slip bodem, elektrisch circulerend lucht en ventilatiesysteem met speed controle (werkt ook tijdens stilstand), airco en verwarming via ventilatie kanalen. De bus is voorzien van een speciale hondenloopplank zodat de senior of hond met HD niet in/uit de bus hoeft te springen. Voor honden die geen bench gewend zijn en/of het nog een beetje spannend vinden is er een plekje vrij in de cabine, uiteraard met autotuigje. De kennels worden iedere week grondig gereinigd, gedesinfecteerd en behandelt tegen ongedierte. Tot de uitrusting behoord vers drinkwater, brandblusser en een EHBO-kit (het certificaat ‘EHBO voor honden’ heb ik ook behaald op de Martin Gaus Academie).

 

Cooper mee met uitlaatdienst

 

Weersomstandigheden

Funtime 4 dogs wandelt door weer en wind. Maar het plezier en het welbevinden van uw hond staat voorop. Bij extreme hitte of kou wordt de wandeling aangepast naar behoefte van de honden. Funtime 4 dogs streeft er wel naar om de uitlaatdiensten zoveel mogelijk door te laten gaan. Maar wanneer de wandeling of het vervoer echt onverantwoord is wordt de uitlaatdienst afgelast uit veiligheidsoverwegingen. Funtime 4 dogs stelt u dan direct op de hoogte.

 

Knuffelen en spel hondenuitlaatservice Funtime4dogs

 

Veiligheid van u en uw bezit

Tijdens het intake-gesprek maken wij persoonlijk kennis zodat u weet met wie u te maken heeft en aan wie u uw hond toevertrouwd. Funtime 4 dogs begrijpt ook, dat u (indien nodig) uw huissleutel niet zomaar aan iedereen meegeeft. Op uw huissleutel komt geen adres te staan, alleen de naam van uw hond en uw klantnummer. Funtime 4 dogs neemt uw sleutel uitsluitend mee op die dagen dat u gebruik maakt van de uitlaatdienst. Anders wordt deze bewaard in een kluis.

Logo honden uitlaatdienst Haarlem

Waar uw hond gewoon hond mag zijn!

 

Online reserveren

 

 

Benieuwd naar wat Funtime 4 dogs voor u en uw hond kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

<  1 2 … 4 5 6  >