Uitlaatservice


Honden uitlaatservice Haarlem

Wil je mee wandelen?

 

Dat kan! Honden uitlaatservice Funtime 4 dogs haalt de honden op in de regio: Haarlem-noord. Het werkgebied wordt bewust klein gehouden zodat de autorit kort blijft. 

Funtime 4 dogs is HUS-gediplomeerd, professioneel en vakbekwaam. Maar is ook zeer betrokken, liefdevol en kleinschalig. 
De doelstelling is dat iedere hond van de wandeling geniet, de energie kwijt kan, plezier maakt en de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Om daarna moe maar voldaan naar huis te gaan en te dromen tot het baasje thuis komt.

 

Verveel je je - Ga mee met hondenuitlaatservice Funtime4dogs Haarlem

 

 

Groepswandeling

 

Dagelijks ga ik met een roedel op pad. Tijdens deze groepswandeling kan uw geliefde viervoeter zijn energie kwijt en genieten van het roedelgevoel met een veelvoud aan sociale interacties. Zo leren ze hondentaal, zich sociaal te gedragen en dat brengt ze in balans.

Lekker spelen samen met de hondenvriendjes. Rollebollen, stoeien en rennen door het bos, de duinen of het strand. Heerlijk ravotten of het maken van een koprol in het zand. Zwemmen of pootje baden in het water. Heuvel op, heuvel af, soms lekker actief, soms rustig snuffelend aan alle geurtjes. 

Hondenuitlaatservice Funtime 4 dogs bezorgt uw hond een fijne sociale wandeling in een leuk, verantwoord en klein roedel van gemiddeld 6 tot 8 honden. Zodat iedere hond voldoende aandacht krijgt. Professioneel, vol passie en liefde wordt uw hond op positieve wijze begeleid. Deze positieve (leer)methode kenmerk zich door het belonen van goed gedrag.

De groepswandeling duurt ongeveer anderhalf uur (heel véél vaker wandelen we langer dan korter). Deze wandelingen vinden plaats in het begin van de middag tussen 12.00 uur en 14.30 uur.
De groepswandeling is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

 

Alle honden alle rassen zijn welkom bij honden uitlaatservice Funtime 4 dogs Haarlem

 

Individuele wandeling

Voor vaste klanten is er de mogelijkheid tot een individuele wandeling wanneer uw hond tijdelijk niet mee kan met de groepswandeling.

Als uw teef loops is, uw hond revalideert of ziek is (met uitzondering van mogelijk besmettelijke ziektes) biedt honden uitlaatservice Funtime 4 dogs deze extra service op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Hierbij wandelt uw hond 20 minuten in de eigen vertrouwde omgeving.

 

 

Zo brengt de hondenuitlaatdienst je niet thuis

 

Zo brengt Funtime 4 dogs uw hond niet thuis!

Ook na de wandeling krijgen de honden de zorg die ze verdienen. Natuurlijk zal het niet altijd lukken om uw hond schoon of droog thuis te brengen maar wanneer ze vies of nat zijn worden ze met een handdoek droog/schoon gewreven voor ze thuiskomen. Daar worden ze voorzien van schoon drinkwater.

Afspraken over eventueel voeren, medicatie toedienen of de slaapplaats worden tijdens het intakegesprek gemaakt.

Logo honden uitlaatservice Haarlem

Waar uw hond gewoon hond mag zijn!

 

Online reserveren

 

 

Benieuwd naar wat Funtime 4 dogs voor u en uw hond kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

<  1 … 3 4 5 6  >